Al 25 jaar uw partner in Installatietechniek

Of je nu een nieuwe badkamer zoekt, een dakreparatie nodig hebt, een airconditioningsysteem wilt installeren of wilt overstappen naar een duurzamer alternatief zoals een warmtepomp, wij hebben de knowhow en ervaring om je te helpen.

In 1999 is Piergiorgio Bene, gestart met Bene Installatietechniek. Bene Installatietechniek is een bedrijf dat zich specialiseert in warmtepompen / cv installaties, sanitair, dakwerken (dakleer), zinkwerken en airconditioning. 

Waarom Bene Installatietechniek

  • Gecertificeerd en gekwalificeerd.
  • Wij stoppen pas als de klant tevreden is
  • Wij denken mee over duurzame oplossing

Vragen of meer info? Of benieuwd naar onze mogelijkheden?

Telefoon: 0658816772
Whatsapp: 06 58816772

Offerte aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Een greep uit ons werk voor uiteenlopende opdrachtgevers.

"

Bene Techniek heeft onze CV ketel vervangen en ik ben erg tevreden over de service van Bene Installatietechniek.
Robert, Drachten

"

Bene Techniek heeft onze woning verduurzaamd. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
Albert, Leeuwarden

"

Bene Techniek heeft ons dak vakkundig vernieuwd, inclusief perfecte zinken dakgoten. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Jan, Holwierde

De dienstverlening van Bene Installatietechniek

Onze diensten zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.

Contact

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Hoe gaan we te werk?

Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!